Samsung Geleceğin Mucitleri Bilim Yarışması

Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından düzenlenen Multi Channel Developers (MCD) işbirliğinde çocukların yaratıcılığını desteklemeyi amaçlayan "Samsung Geleceğin Mucitleri" Bilim Yarışması'na son katılım yoğun istek üzere 21 Mart 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.

Öğrencilere bilimi sevdirerek onları yeni buluşlar yapmaya teşvik etmek, yaratıcılıklarını pekiştirmek ve yeteneklerini görmelerini sağlayarak öz güvenlerini arttırmak üzere ilk kez 2013 yılında hayata geçirilen "Samsung Geleceğin Mucitleri" bilim yarışmasının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Orta öğretim düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin çevre, enerji, sağlık ve teknoloji dallarındaki projeleriyle katılabilecekleri yarışmamıza son başvuru tarihi 21 Mart 2016

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen bilim yarışmamıza 687 başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda belirlenen kazananlara ödülleri, 23 Kasım 2015 tarihinde St Regis Otel'de düzenlenen törende takdim edildi. Dereceye giren ve finale kalan öğrencilere verilen, kupa, madalya, sertifika ve  para ödülünün yanı sıra, öğrencilere rehberlik eden öğretmenlerine sertifika ve Samsung Galaxy Tab A tablet hediye edildi.

Çocuklarımızın yaratıcılıklarını kullanarak ortaya koyacakları yeni proje ve ürünlerin gelecekte insanlığa çeşitli alanlarda katkı sağlayacağına inanıyor, ilgi ve katılımınız için teşekkür ediyoruz.

Detaylı bilgi için www.geleceginmucitleri.com adresini ziyaret ediniz.

Samsung Geleceğin Mucitleri bilim yarışması, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Samsung sponsorluğunda ve Multi Channel Developers işbirliğinde, kültür bilincine sahip, bilime ve sanata önem vere, yaratıcı ve evrensel bir kuşak için geliştirdiği ortak bir projedir.