Karikatür ve Öykü Yarışması Ödül Töreni

Değerli Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz,  Öğrencilerimiz ve Velilerimiz,

Derneğimizin, Aydın Doğan Vakfı işbirliğinde gerçekleştirdiği "Sanat" konulu onbirinci Karikatür Yarışmamızın ve Doğan Egmont Yayıncılık işbirliğinde gerçekleştirdiği "Sanat" konulu onuncu Öykü Yarışmamızın Ödül Töreni, 5 Haziran 2018, Salı günü Trump Alışveriş Merkezi B3 Katı'nda yer alan Kültür ve Gösteri Merkezi'nde yapılacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da karikatür yarışmasında ödül, mansiyon ve sergilenmeye değer görülen yarışmacıların karikatürlerinin albümü yayınlanacak ve öykü yarışmasında ödül ve mansiyon alan yarışmacıların öyküleri kitaplaştırılacaktır. Yayınlar ödül töreninde dağıtılacaktır.

Yarışmalarımıza gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür eder, başarılı öğrencilerimizin kupa, sertifika ve madalyalarını alacakları ödül törenine değerli katılımınızı rica ederiz.

Program:
10:30 Açılış Konuşmaları