www.geleceginmucitleri.com

Değerli Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Velilerimiz,

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin, Samsung Electronics sponsorluğunda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında beşincisini düzenlediği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasının ön jüri elemeleri tamamlanmıştır.

Samsung İnovasyon Merkezi’nde ilk üçün belirleneceği son jüri elemesi gerçekleştirilecektir. Öğrenciler proje sunumlarını hazırladıkları maketler ve/veya proje videoları eşliğinde yapacaktır.

Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa, Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Türkiye İhracatçılar Meclisi yetkilileri, jüri üyeleri ve basın mensuplarının katılacağı bu davet ile ilgili program ve diğer detaylar hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Bu seneki yarışmamıza www.geleceginmucitleri.com adresinden başvurabilirsiniz.

SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ

Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi / Afyon

SOLAR KOLLUK

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu / İstanbul

Samsung Geleceğin Mucitleri bilim yarışması, Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin Samsung sponsorluğunda kültür bilincine sahip, bilime ve sanata önem vere, yaratıcı ve evrensel bir kuşak için geliştirdiği ortak bir projedir.

Samsung Geleceğin Mucitleri Bilim Yarışması